Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.....Κόμμα για τις ευρωεκλογές ετοιμάζει ο Στ. Θεοδωράκης ...




Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Κίνησης, η οποία θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης.
 
Τις προσεχείς ώρες αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, να ανακοινώσει το όνομα και την πρόθεση του να σχηματίσει ψηφοδέλτιο με το οποίο η Κίνηση θα συμμετάσχει στις εκλογές, ενώ λέγεται ότι ο κ. Θεοδωράκης θα παραχωρήσει το εταιρικό του μερίδιο στο protagon.gr στους συνεργάτες του, ενόψει αυτών των εξελίξεων.
 
Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βολιδοσκοπεί πρόσωπα με κοινωνική δράση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.
 
Οι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη στην ιστοσελίδα έλαβαν τις προηγούμενες ημέρες e-mail στο οποίο αναφερόταν ότι επίκεινται σημαντικές εξελίξεις στο protagon.
 


















defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com