Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

“Γαλάζιοι ναύαρχοι” του “γλυκού νερού” ζητούν …κεφάλια !!!





Οι “γαλάζιοι ναύαρχοι” του “γλυκού νερού” έχουν αναλάβει δράση με στόχο να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη. Και έχουν αρχίσει να “στοχοποιούν” συγκεκριμένους αξιωματικούς το κεφάλι των οποίων ζητούν στο πιάτο! Κάποιοι απ΄ αυτούς έχουν φιλικότατη σχέση με τον ίδιο τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο, ο οποίος δεν διακρίνεται καθόλου για την ψυχραιμία του. Αντιθέτως έχει πάμπολλές φορές αποδείξει ότι πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται και αυτό το αξιοποιούν στο έπακρο οι “γαλάζιοι ναύαρχοι”.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν ασχολούνται οι “γαλάζιοι ναύαρχοι” με τα καθήκοντα που τους έχει εμπιστευθεί η κυβέρνηση Σαμαρά και ν΄ αφήσουν το ναυτικό στα προβλήματά του. Γιατί όλοι αυτοί μετά από πορεία …λουκούμι στο ναυτικό έχουν τοποθετηθεί σε θεσούλες στις οποίες κάθονται. Κι επειδή δεν περνά προφανώς η ώρα παριστάνουν τηλεφωνικώς τους Νέλσονες.
Για να βάλει λίγο πάγο το ΓΕΕΘΑ γιατί δεν ξεκινήσαμε καθόλου μα καθόλου καλά …

















http://armynews.gr/?p=16815

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com