Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ποια "κεφάλια" κινδυνεύουν από τις κρίσεις που θα κάνουν οι αρχηγοί; ...



Ποια “κεφάλια” κινδυνεύουν μετά από τις κρίσεις αρχηγών που είχαν τελικά μια μόνο απώλεια,αυτή του Α/ΓΕΣ Τσέλιου;
Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται σε δυο πρόσωπα. Το ένα είναι ο Αρχηγός Στόλου Λίτσας. Θα παραμείνει στην θέση του ή όχι;
Ο Λίτσας έχει την υποστήριξη αποστράτων της Συγγρού, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει και την συμπάθεια της ηγεσίας του Πενταγώνου. Ο Λίτσας περίμενε ότι φέτος θα γινόταν Α/ΓΕΝ όπως του ΄χαν πει και πέρσι που δεν έγινε. Τώρα λογικά έχει καταλάβει ότι η ευκαιρία αυτή χάθηκε ,άρα το μόνο που έχει να επιδιώξει είναι να βάλει τον πήχυ ψηλά και να στοχεύσει τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ. Την οποία όμως θέλει και ο Α/ΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης. Ο οποίος αν θέλει τον αποστρατεύει.
Το δεύτερο πρόσωπο που θα απασχολήσει είναι ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας. Ο Βαίτσης πήγαινε φουλαριστός για Α/ΓΕΑ. Δεν του βγήκε. Τι θα αποφασίσει ο Τουρνάς για την τύχη του;
Μετά από την τελετή παράδοσης παραλαβής στην Σχολή Ευελπίδων αυριο θ΄ αρχισουν τα ωραία.
















http://armynews.gr/?p=16622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com