Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Α/ΓΕΑ …μοντέλο αλλά όχι …”αμερικανάκι”!




Το μουστάκι κατάμαυρο. Τότε που πέταγε στο Αιγαίο και μάλλον δεν περίμενε ότι θα έφθανε μέχρι Αρχηγός. Ναι , ο πιλότος που ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού Status το 1993 , δεν είναι άλλος από τον σημερινό Αρχηγό ΓΕΑ Ευάγγελο Τουρνά.
Ο οποίος αποδεικνύεται εξαιρετικός στους ελιγμούς όχι μόνο στον αέρα, αλλά και στους διαδρόμους του Πενταγώνου. Τελευταία στιγμή με ελιγμό αποφυγής “γλίτωσε” την “κατάρριψη” από τον αρχηγό ΑΤΑ Βαίτση .
Πως είπατε; Τον έσωσε ο Κωσταράκος. Όχι δα. Ο Τουρνάς είχαμε γράψει ότι μπορεί να είναι λίγο αφελής και στην πορεία να είχε πιστέψει ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ θα έβαζε τα στήθη του μπροστά για να τον κρατήσει. αλλά έχει πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια τι ειπώθηκε εντός ΚΥΣΕΑ.
Δεν είναι και “αμερικανάκι” ο Τουρνάς. Και μια και αναφέραμε την υπερδύναμη να πούμε ότι εκπέμπεται μια δυσαρέσκεια για την μη επιλογή Βαϊτση.









http://armynews.gr/?p=16589

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com