Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Στις κάλπες οι δικηγόροι για την ανάδειξη νέων προεδρείων ...





Από την ανατολή του ηλίου έχουν ανοίξει στους 62 από τους 63 δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, οι κάλπες προκειμένου να προσέλθουν πανελλαδικά οι 41.980 δικηγόροι για να αναδείξουν νέους προέδρους και νέα διοικητικά συμβούλια.
Στους μεγάλους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, οι οποίοι αριθμούν πάνω από 2.000 μέλη οι εκλογές θα συνεχιστούν και αύριο Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου. Στον Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών δεν θα διεξαχθούν σήμερα εκλογές λόγω του θανάτου της προέδρου του Συλλόγου.
Ειδικότερα, από τους 63 δικηγορικούς συλλόγους της χώρας οι δέκα έξι υποψήφιοι πρόεδροι κατέρχονται για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση. Οι 16 αυτοί σύλλογοι είναι: Αιγίου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Δράμας, Εδέσσης, Ηρακλείου, Καλαβρύτων, Καρδίτσας, Καστοριάς, Λαμίας, Λευκάδας, Ναυπλίου, Πειραιώς, Σπάρτης, Χαλκιδικής και Χανίων.
Στην Αθήνα, οι 21.471 δικηγόροι θα ψηφίσουν σε 26 εκλογικά τμήματα τα οποία στεγάζονται στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60). Στα τμήματα αυτά υπάρχουν 26 κάλπες για τους προέδρους και αντίστοιχες για τους συμβούλους.
Τον ΔΣΑ τον διεκδικούν επτά συνδυασμοί με υποψήφιο πρόεδρο, έξι συνδυασμοί χωρίς υποψήφιο πρόεδρο, ένας μεμονωμένος υποψήφιος πρόεδρος και 280 υποψήφιο σύμβουλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com