Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Άλλα κόλπα και απίστευτες καταστάσεις! Από τα στεφάνια κηδειών στα πανέρια των ξενυχτάδικων – Χρυσές δουλειές με τα λουλούδια σε νεκροταφεία!!!




Άλλα κόλπα εκτυλίσσονται συχνά πυκνά στα νεκροταφεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής τα οποία μετατρέπονται σε επιχειρήσεις διακίνησης λουλουδιών που προορίζονται για τα νυχτερινά κέντρα της Αχαϊας.
Το αντικείμενο του πόθου, για επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην διακίνηση και προμήθεια των νυχτερινών κέντρων με λουλούδια τα οποία χρησιμοποιούνται για να πετάνε οι πελάτες τους στις πίστες τα γαρύφαλλα.
Πρωταγωνιστές ιερείς και μεσάζοντες οι οποίοι – ιδιαίτερα όταν έχει κακοκαιρία οπότε η τιμή του γαρύφαλλου ανεβαίνει από τα 20 λεπτά στα 50 λεπτά – φροντίζουν να προμηθεύονται γαρύφαλλα από τα κοιμητήρια της περιοχής με τη μέθοδο της αποψίλωσης στεφανιών από κηδείες, αναφέρει χαρακτηριστικά το patrastimes.gr
Για κάθε πακέτο « μεγέθους σακούλας απορριμμάτων» που παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι, καταβάλουν ποσό δέκα έως δεκαπέντε ευρώ . Στη συνέχεια αυτοί με τη σειρά τους προωθούν τα γαρύφαλλα στα κέντρα διασκέδασης με αποτέλεσμα διακινητές, προμηθευτές και ιδιοκτήτες, να μένουν όλοι ευχαριστημένοι αφού τα ποσά που καταβάλλονται είναι μικρότερα από αυτά που θα έδιναν αν πήγαινα με νόμιμη διαδικασία.








http://www.makeleio.gr/?p=63572

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com