Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

"Μυρίζει" μπαρούτι πάλι στις Σκουριές! Τρεις τραυματίες και δύο συλλήψεις γυναικών - ΦΩΤΟ ...

Οι κάτοικοι της Ιερισσού λένε ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με αγριότητα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι πολίτες...



Οπως δήλωσε  o εκπρόσωπος των κατοίκων της Ιερισσού Τόλης Παπαγεωργίου,
"είναι τώρα 3 με 4 μέρες που ο κόσμος ζητάει από τον εισαγγελέα να διακοπούν οι εργασίες της 'Ελληνικός Χρυσός' στο δρόμο από το Χονδρό Δένδρο γιατί από τις αναλύσεις που κάναμε στα υλικά που ρίχνουν διαπιστώσαμε υψηλές περιεκτικότητες σε αρσενικό και μόλυβδο και ως εκ τούτου όλη η περιοχή μολύνεται από τα υλικά αυτά.
Κανείς δε μας έδωσε σημασία και έτσι ο κόσμος αποφάσισε να πάει επάνω και να εμποδίσει τους εργάτες να ρίξουν αυτά τα υλικά. Η αστυνομία μετά από αυτά επιτέθηκε στους διαδηλωτές και έχουμε 3 τραυματίες, έναν άνδρα τον Γιώργο Αδράνη που είναι πιο σοβαρά και δύο γυναίκες. Κάναμε έκκληση για ασθενοφόρο πολύ ώρα και πριν λίγο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου".

Σύμφωνα με τον κύριο Παπαγεωργίου έγιναν δύο συλλήψεις γυναικών. Ο ίδιος είπε στο NewsIT, οτι στο σημείο είναι 4 με 5 διμοιρίες των ΜΑΤ και επιτέθηκαν χωρίς λόγο στο κόσμο, κάνοντας και χρήση χημικων.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Facebook:









newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com