Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΩΝΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΕΛΟΣ---ΚΥΣΕΑ στις 19:15 για κρίσεις Αρχηγών ...Αγωνία τέλος σε οτι εχει να κάνει με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων. 

Στις 19.15 συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για να αποφασίσει την τύχη των Αρχηγων.
Ακόμη και αυτη την ώρα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κρατά κλειστά τα χαρτιά του ακόμη και στο στενό περιβάλλον των συνεργατών του. 
Τα σενάρια που σέρνονται απο το πρωί στους διαδρόμους των γενικών Επιτελείων εναλλάσονται ακομη και απο τις πιο απλές λεπτομέρειες. 
Η επαφή Αρχηγού Γενικου Επιτελειου με το Υπουργικό Γραφείο ερμηνεύτηκε απο πολλόυς ως ενημέρωση του για παραμονή στη θέση του. Αλλοι πάλι τον εκανα Α/ΓΕΕΘΑ. 
Τα ευτραπελα πολλα ελπιζουμε οτι θα τελειώσουν με την αποψινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr