Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ποιο...πουλάκι που μιλάει κυνηγάνε στο ΓΕΕΘΑ;


Ο εντοπισμός για το “βαθύ λαρύγγι” του ΓΕΕΘΑ συνεχίζεται . Το …κυνήγι  μάλιστα αποτελεί συχνά πυκνά θέμα συζήτησης στις πρωϊνές ενημερώσεις του ΓΕΕΘΑ!!!

Ανάμεσα στα πολλά …τεχνάσματα για να εντοπιστεί είναι και οι διαδόσεις. Ειπώθηκε λοιπόν γι’“αυτόν” που γράφει κατά της ηγεσίας ότι …προδίδει τις πηγές του! Θέλησαν αρκετοί να ρωτήσουν ότι αφού τους προδίδει …τι ψάχνουμε αλλά κρατήθηκαν γιατί λόγω των ημερών τα νεύρα είναι τεταμένα.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι απόστρατοι του ναυτικού ,φίλοι της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ έχουν δώσει τις δικές τους εκτιμήσεις για το ποια είναι τα “πουλάκια”. Το γεγονός ότι έχουν πέσει 1000% έξω είναι ότι τα “τιτιβίσματα” ακόμη περνούν τις κλειστές πόρτες και φθάνουν σ΄ “αυτούς” τους κακούς. Και δεν είναι “τιτιβίσματα” από το twitter.

Μήπως ν΄ αλλάξετε σημείο που βάζετε τις “ξόβεργες”; 




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com