Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

“Της κακομοίρας” στο Πεντάγωνο όσο δεν χτυπάνε τα τηλέφωνα των αρχηγών!!!




“Της κακομοίρας” οχι με τον Κώστα Χατζηχρήστο σε ρολο μπακαλόγατου ,αλλά με αρχηγούς Γενικών Επιτελείων να περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο από το υπουργικό γραφείο. Οι αποφάσεις για το ποιοι θα συνεχίσουν ποιοι θα αποστρατευθούν αναμένονται από ώρα σε ώρα λένε διαρκώς, αλλά το θέμα όλο κάπου κολλάει. Κι όσο κολλάει τόσο ανησυχούν ακόμη κι αυτοί που θεωρούσαν ότι το ΄χαν λύσει το θέμα.
Χθες βράδυ “γραμματείς και φαρισαίοι” ήταν άπαντες έτοιμοι με άνωθεν εντολή. Κάπου υπήρξε εμπλοκή ,όπως λένε οι πληροφορίες στο θέμα του ΓΕΑ ,όπου ο Τουρνάς δίνει μάχη παραμονής.
Από το πρωί και μάλλον λόγω του εκνευρισμού που υπάρχει έρχει αρχίσει να διακινείται και το σενάριο για αποστρατεία όλων των αρχηγών. Σενάριο που αποδίδεται σε στενό συνεργάτη του Αβραμόπουλου που δεν είναι τυχαίος.
Το νέο “δελτίο κρίσεων” θέλει τη κυβέρνηση να παίρνει αποφάσεις μέχρι το βράδυ και να κάνει ανακοινώσεις. Όρκο δεν παίρνουμε.








http://armynews.gr/?p=16269

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com