Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Στις ΗΠΑ για επίσημη επίσκεψη ο Ολάντ .....





Στις Ηνωμένες Πολιτείες για επίσημη τριήμερη επίσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει συνομιλίες για διμερή και διεθνή θέματα με τον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα, έφτασε απόψε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
Το προεδρικό αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 (ώρα Ελλάδας) στην αεροπορική βάση Άντριους, ανατολικά της Ουάσινγκτον.
Ο πρόεδρος Ομπάμα θα υποδεχθεί τον φιλοξενούμενό του σε επίσημη τελετή και αμέσως μετά οι δύο ηγέτες θα επιβιβαστούν στο αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος για να επισκεφθούν την πατρίδα του γαλλόφωνου Αμερικανού προέδρου Τόμας Τζέφερσον, στη Βιρτζίνια.

























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com