Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ..... Εγκρίθηκε η πώληση του Αστέρα στον Τούρκο Φ.Σαχένκ!





Εγκρίθηκε και τυπικά από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΘνικής Τράπεζα η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης στην ομάδα των ισλαμιστών υπό τον Τούρκο Φ.Σαχένκ.
Μια ομάδα "σκληρών" ισλαμικών χωρών από αυτές που χρηματοδοτούν την "αραβική άνοιξη" σε Λιβύη και Συρία με όλα τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα, με επικεφαλής έναν τουρκικό όμιλο με στενές σχέσεις με το "βαθύ" τουρκικό κράτος, αποκτούν το κορυφαίο τουριστικό συγκρότημα της χώρας, έναντι ενός τιμήματος ίσου με δύο ή τρία διαμερίσματα στο Μανχάταν, την χερσόνησο όπου στεγάζεται το συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Με αντίτιμο κάτι λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ, το σχήμα στο οποίο συμμετέχουν περί τα 20 επενδυτικά funds από τις σκληρές σουνιτικές ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως το Κατάρ, το Αμπού Ντάμπι, το Κουβέϊτ κλπ με επικεφαλής τον τουρκικό όμιλο Dogus που έχει το 15% της κοινοπραξίας, το μεγαλύτερο ποσοστό δηλαδή, παίρνει με την μεσολάβηση του βασικού οργάνου της ξένης κυριαρχίας στην Ελλάδα, το ΤΑΙΠΕΔ, τον Αστέρα της Βουλιαγμένη.
Στην φωτό ο Φ.Σαχένκ, ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus, δέχεται τα συγχαρητήρια από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν σε εκδήλωση, όπου, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την αγορά των ελληνικών ιδιωτικών λιμανιών (μαρινών).
Σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα, το δ.σ. της ΕΤΕ ανακήρυξε την Jermyn, μετά και την παροχή έγγραφης συναίνεσης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ως προτιμώμενο επενδυτή για την πώληση της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε.».
Η Jermyn Street ανήκει στο αραβικών συμφερόντων fund AGC Equity Partners.


































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com