Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Φωτογραφίες του οπλισμού Κούρδων καταζητούμενων ...





Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ τις φωτογραφίες από το βαρύ οπλοστάσιο που βρέθηκε χτες σε διαμέρισμα μετά από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής βάσει πληροφοριών που περιήλθαν σε γνώση των ελληνικών αρχών από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ.
Υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία πραγματοποίησε έρευνες σε σπίτια σε Κυψέλη και στην οδό Γενναδίου στο Γκύζι όπου βρέθηκαν βαριά όπλα και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών συνελήφθησαν τέσσερα άτομα τουρκικής υπηκοότητας, αλλά κουρδικής καταγωγής.
Συγκεκριμένα βρέθηκε ένα Καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι 7,65 χιλ. ένα πιστόλι Browning 7,65 χιλ., ένα πιστόλι CZ, ένας σιγαστήρας, δύο υποπολυβόλα, ένα Scorpion και ένα Mini Uzi 9 mm PARA, πλήθος σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων, ζελατοδυναμίτιδα βάρους 6 κιλών και 350 γραμμαρίων σε μασούρια και συσκευασίες, δύο πλήρεις χειροβομβίδες F1, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης και της Τουρκίας, μπερεδάκια με το έμβλημα της DHKP-C και φωτογραφικό υλικό της οργάνωσης.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ εντόπισαν και συνολικά 45 πυροκροτητές (26 ηλεκτρικούς και 19 κοινούς), καθώς και 8 μέτρα βραδύκαυστο φιτίλι.
Ο ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων καταζητούνταν για συμμετοχή στο DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο).
Ο ίδιος καταζητούνταν για την έκρηξη που είχε σημειωθεί σε υπόγειο διαμέρισμα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, κατά την οποία είχε σκοτωθεί ένα άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com