Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος δημοσιογράφος “εκτέλεσε” τον Α/ΓΕΝ στον Σαμαρά!!!





Μέγα “θάψιμο” έφαγε ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Γνωστός δημοσιογράφος τον “έχτισε” στον Σαμαρά “πατώντας’ τον “κάλο” του Αντώνη. Που αυτή την εποχή έχει το όνομα Μπαλτάκος!
Δεν γνωρίζουμε αν η αποστολή “θαψίματος” είχε έρθει με εντολή από το ΓΕΕΘΑ ή αν είναι άλλοι οι λόγοι της “εκτέλεσης” Αποστολάκη. Αυτά που μεταφέρθηκαν πάντως ήταν “βαρειά” και με δεδομένο ότι και ο γραμματέας του Πενταγώνου ο Οικονόμου έχει “ψηφίσει” υπέρ του Κωσταράκου , η προσπάθεια του Α/ΓΕΝ για μεταπήδηση στο ΓΕΕΘΑ δεν βλέπουμε να έχει τύχη.
Ο Α/ΓΕΝ γνωρίζει από παλιά τον Μπαλτάκο, από την εποχή που ο δεύτερος ήταν απλά μεγαλοδικηγόρος. Τώρα που έχει πέσει σε δυσμένεια θα την πληρώσει ο Α/ΓΕΝ!
Ο Σαμαράς άκουσε και μάλλον επηρεάστηκε . Κατά τ΄ άλλα οι κρίσεις θα γίνουν με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια!











http://armynews.gr/?p=15644

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com