Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

“Μαχαιρώματα” στο Πεντάγωνο – Οι Αρχηγοί “είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα” ...




Τα μαχαιρώματα πέφτουν βροχή στο Πεντάγωνο . Οι σχέσεις των Αρχηγών είναι αυτό που λέμε…μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Και με τα γεγονότα στην Κεφαλονιά το πράγμα χειροτέρεψε.
Ο Κωσταράκος παίζει τη τελευταία του ζαριά στην Κεφαλονιά .Μπήκε στο αεροπλάνο και πήγε στο νησί για να βγει στο προσκήνιο, δεχόμενος να παίξει το ρόλο το γραμματέα πολιτικής προστασίας με στολή. Ο Α/ΓΕΕΘΑ προτίμησε να κάνει αυτή την κίνηση πιστεύοντας ότι θα κερδίσει πόντους. Και ήδη κλήθηκε να συμμετάσχει σε σύσκεψη υπό τον Σαμαρά στο Μαξίμου.
Ο Κωσταράκος πίεσε το σύστημα και ειδικά το ναυτικό γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν λογω των περικοπών. Πίεσε τόσο ώστε να δημιουργηθεί κλίμα καχυποψίας στο ΓΕΝ ότι θέλει να “εκθέσει” τον αρχηγό του ΓΕΝ Αποστολάκη αλλά και τον Αρχηγό του Στόλου Λίτσα. Πίεσε γνωρίζοντας και το μεγάλο ρίσκο που είχε η επιμονή του να δέσουν τα αρματαγωγα στο Αργοστόλι όπου ο βυθός είχε γίνει “άνω κάτω” από τους σεισμους και λιμάνι δεν υπήρχε. Πολλοί σκέφτηκαν ότι αν όλα πάνε καλά θα το καρπωνόταν ,αν πάλι κάποιο πλοίο “καθόταν” θα έδειχνε τον Αποστολάκη που θεωρεί ότι είναι ο βασικός του αντίπαλος στην κούρσα για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ.
Στο ΓΕΣ πάλι το σύστημα του Αρχηγού Τσέλιου έχει αρχίσει να παραπονιέται ότι το ΓΕΕΘΑ προσπαθεί να ρίχνει στο ΓΕΣ ότι πάει στραβά. Και ο καταδρομέας Τσέλιος που ήταν μέχρι τώρα απολύτως συνεργάσιμος με τον Κωσταράκο έχει αρχίσει να “φορτώνει”. Ο μόνος που παραμένει ακόμη τουλάχιστον στο ίδιο μήκος κύματος είναι ο αρχηγός της Αεροπορίας ο Τουρνάς που φαίνεται ότι πιστεύει πως θα παραμείνει Α/ΓΕΑ και θα “καταρρίψει” τον αρχηγό ΑΤΑ Βαϊτση που είναι επίσης στα “κάγκελα”, γιατί θεωρεί ότι κάποιοι από το περιβάλλον Κωσταράκου τον “θάβουν”!
Τα ίδια και χειρότερα με τον διοικητή της Στρατιάς αντιστράτηγο Μανωλά, ο οποίος ενημερώνεται διαρκώς για το “στόλισμα” που του κάνουν διάφοροι κύκλοι.
Είπαμε είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Κι αν ο Αβραμόπουλος δεν κάνει γρήγορα κρίσεις να τελειώνουμε θα γίνει “της κακομοίρας”.








http://armynews.gr/?p=14969

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com