Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ--Η Κεφαλονιά "κουνιέται" από το σεισμό, οι Σέρρες "καίγονται" από τον Πυρπολητή ...


Πυρπολητής και στις Σέρρες. Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος από την Κεφαλονιά όπου βρισκόταν συντονίζοντας τις στρατιωτικές δυνάμεις που είχαν εμπλακεί στο νησί μετά από τους σεισμούς ,έδωσε εντολή για έναν ακόμη Πυρπολητή και ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρίθηκαν όπως πάντα, αν και η διαταγή για την άσκηση τέτοια μέρα και με πολλά προβλήματα που υπήρχαν ήδη στην Κεφαλονιά και στην μεταφορά βοήθειας δεν έμεινε ασχολίαστη.

Οι ασκήσεις τύπου Πυρπολητής δεν είναι "σύνθετες" ασκήσεις κι έχουν στόχο περισσότερο να "χρονομετρήσουν" την ταχύτητα ενεργοποίησης και μεταφοράς μιας μικρής ομάδας σε κάποια εστία κρίσης σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας. Μέχρι τώρα όλες έχουν κριθεί επιτυχημένες σ΄ ότι αφορά στην αντίδραση του προσωπικού. Τα πιο "σύνθετα" τα ζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην πραγματικότητα ,όπως αυτές τις ημέρες με την τεράστια επιχείρηση μεταφοράς βοήθειας στην σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.

Οι φωτογραφίες από την άσκηση.

























onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com