Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Επικοινωνίες "γιοκ" για το στρατηγείο της Λάρισας - Τι συμβαίνει με την ελληνική εμπλοκή





Στροφή 180 μοιρών στην ελληνική συμμετοχή στις επιχειρήσεις των Γάλλων στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική πλευρά ενημέρωσε τους Γάλλους ότι δεν προτίθεται να στείλει κλωβό επικοινωνιών στην Αφρική, επικαλούμενη “εθνικούς λόγους”. Συνεπώς δεν θα στείλουμε ούτε προσωπικό.

Η αλλαγή στάσης προκαλεί πρόβλημα στον Γάλλο επικεφαλής του στρατηγείου της Λάρισας. Το οποίο ενεργοποιήθηκε με βάση το σχεδιασμό που ήθελε την Ελλάδα να παρέχει διευκολύνσεις αλλά και επικοινωνίες με την περιοχή των επιχειρήσεων.

Η δέσμευση Αβραμόπουλου και Βενιζέλου ότι ούτε ένας Έλληνας δεν θα σταλεί έφερε τα πάνω κάτω. Και τώρα τι θα γίνει με τις επικοινωνίες που είναι το Α και το Ω; Αναζητούνται άλλοι Ευρωπαίοι να συνδράμουν αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα. Μέχρι στιγμής κανείς δεν προσφέρει βοήθεια.


















onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com