Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

TΩΡΑ...Ο Φράγκος σε δίκη για παράβαση καθήκοντος!




“Ποιο κόμμα.ποια υποψηφιότητα ,ποιος Φράγκος”; Ο επίτιμος Α/ΓΕΣ πριν αποφασίσει από ποιον κομματικό σχηματισμό θα αναλάβει την εθνική αποστολή σωτηρίας μας πρέπει να επιλύσει μια διακστική εκκρεμότητα που έχει στις 23 Ιουνίου. Κατηγορείται από αξιωματικό -απόστρατος κι αυτός σήμερα- για “παράβαση καθήκοντος”.
Ο αξιωματικός επί Αρχηγίας Φράγκου είχε ζητήσει δυο φορές τα στοιχεία από ΕΔΕ που είχε διενεργηθεί εις βάρος του και είχε μπει στο αρχείο. Ο Φράγκος αδράνησε και αρνήθηκε και ο αξιωματικός έχασε σημαντικές δικαστικές διαμάχες που είχε και οι οποίες είχαν να κάνουν και με το διαζύγιό του! Έτσι αποφάσισε να στραφεί κατά του Φράγκου δικαστικά.
Όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών ο Φράγκος βαρύνεται με δυο πράξεις του τέλεσε δύο εγκλήματα που τιμωρούνται από τον νόμο με πρόσκαιρες στερητικές της ελευθερίας ποινές ως εξής:
Ενώ ήταν υπάλληλος ,με πρόθεση,σε δύο περιστάσεις ,παρέβη τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει σε άλλους παράνομο όφελος και να βλάψει κάποιον άλλο”.










http://armynews.gr/?p=14640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com