Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

“Ομηρεία” στρατιωτικών με την απόφαση του ΣτΕ θέλει ο Σαμαράς ...




Σε κατάσταση ομηρείας θέλει ο Σαμαράς τους στρατιωτικούς από τους οποίους έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι θα φάει…μαύρο. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο του συστήματος Σαμαρά ακριβώς γι΄αυτό το σκοπό. Δηλαδή να τους αναγκάσει να ρίξουν ψήφο στη ΝΔ αν τελικά αποφασίσει να πάει σε εκλογές κάπου μεταξύ Μαίου – Ιουνίου.
Το επιχείρημα θα είναι “ψηφίστε με για να εφαρμόσω την απόφαση διαφορετικά δεν θα πάρετε τίποτα”. Ποιος τον πιστεύει τον Αντώνη εντός στρατεύματος; Κανείς. Η ζημιά που έχει πάθει η ΝΔ εντός στρατεύματος είναι τόσο μεγάλη που θεωρείται απ΄ όσους ξέρουν μη αναστρέψιμη. Οι γκάφες που έκανε ο Σαμαράς και η παρέα του σ΄ αυτό το χώρο θεωρώντας τα πάντα δεδομένα είναι ασύλληπτες. Και όπως φαίνεται είναι…αποφασισμένοι να συνεχίσουν και με τις κρίσεις που έρχονται και οι οποίες έχουν εξαγριώσει ακόμη και τους απόστρατους της Συγγρού.







http://armynews.gr/?p=14482

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com