Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

160 Έλληνες στο στρατηγείο της Λάρισας - Τι ζητούν επίμονα οι Γάλλοι ...




Ο Γάλλος στρατηγός που θα έχει την επιχειρησιακή διοίκηση όσων στρατιωτικών επιχειρήσεων γίνονται στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία, εγκαθίσταται το Σάββατο στη Λάρισα. Την ίδια ώρα οι μετακινήσεις από μονάδες όλης της χώρας προς το στρατηγείο της Λάρισας γίνονται μαζικές αφού 160 Έλληνες στρατιωτικοί θα επανδρώσουν το στρατηγείο. 75 ξένοι στρατιωτικοί θα έρθουν από άλλες χώρες.


Η συγκέντρωση του προσωπικού δεν είναι ο μόνος πονοκέφαλος για το ΓΕΕΘΑ. Οι Γάλλοι μας πιέζουν αφόρητα για να στείλουμε στην Αφρική κλωβό επικοινωνιών. Εκτός από το κόστος της μεταφοράς τους το ΓΕΕΘΑ δεν θέλει να στείλει γιατί θα πρέπει να γίνει και αποστολή προσωπικού. Σ΄ αυτή τη περίπτωση τόσο το ΓΕΕΘΑ όσο και η πολιτική ηγεσία θα εμφανιστούν ανακόλουθοι σ΄ όσα δημόσια έχουν δηλώσει. Ως γνωστόν έχει δημοσίως ειπωθεί ότι ούτε ένας στρατιώτης δεν θα πάει στην Αφρική. Επίσης η εμπλοκή μας μεσω του στρατηγείου έγινε για να αποφύγουμε την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στον εμφύλιο της Κεντρικής Αφρικανικής Δημοκρατίας.

























onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com