Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΛΕΞΙΑΣ : ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!



ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ...



Άποψη και για τον Ανδρέα Παπανδρέου, την εποχή του οποίου ήταν σχεδόν αγέννητος έχει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ. Αφού επιβεβαιώθηκε το Fimotro, το οποίο σε αντίθεση...
με πολλά ΜΜΕ έγραφε ότι ΔΕΝ υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο σοβαροί άνθρωποι να τον προτείνουν για επικεφαλής των «58» ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του στον Ανδρέα Παπανδρέου κατά την ομιλία του στην πρόσφατη συγκέντρωση των 58.
«Δεν έκανα αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου. Εκανα μια περιγραφή πώς έχει δημιουργηθεί τώρα το πολιτικό σκηνικό. Αλλη άποψη θα έχω εγώ για το 1996 και άλλη άποψη θα έχει ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για το 1989. Ως λογική και συγκρότηση, δεν θεωρώ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός. Δεν έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Σε όλους αυτούς, είμαι κοντά στο εγχείρημα 1996-2000, παρά τα μεγάλα λάθη που έχουν γίνει μετά το 2000. Αλλά νομίζω πιο κοντά ως λογική και αντίληψη εκείνη την περίοδο. Τη δεκαετία του ’80, έγιναν πολύ σημαντικά πράγματα. Οι δυνατότητες του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν τεράστιες. Θα μπορούσε να αλλάξει τη χώρα σε μια άλλη κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά ο Α. Παπαδόπουλος.
Φοβερό. Ο ανεπαρκής σε επίπεδο επιστημών και πολιτικής Παπαδόπουλος έχει άποψη για την σύγχρονη ιστορία του τόπου!...




















http://fimotro.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2350.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com