Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

“Καντήλια” γαλάζιων απόστρατων για τις κρίσεις στο στρατό! Μήνυμα στον Σαμαρά .....





“Καντήλια” πέφτουν στην Συγγρού με κατεύθυνση το Πεντάγωνο. Ο τομέας αποστράτων έχει βγει στο αντάρτικο και στέλνει μήνυμα στον Σαμαρά ότι “αν ισχύουν όσα διαρρέουν για τις κρίσεις στο στρατό να έρθεις εσύ να μαζέψεις τους απόστρατους που πάνε Χρυσή Αυγή”!
Το θέμα με την παραμονή Κωσταράκου που φαίνεται ότι στηρίζει ο Βενιζέλος και συνεπώς και ο Σαμαράς αποτελεί σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους γαλάζιους απόστρατους που λένε “ως εδώ και μη παρέκει”. Ο Κωσταράκος γι΄ αυτούς ειναι “κόκκινο πανί” όχι μόνο επειδή θυμίζει τον Μπεγλίτη που τον επέλεξε ,αλλά και γιατί είπε αδιαμαρτύρητα ναι σ΄ όσες περικοπές έγιναν. Η προσπάθειες που έκανε για να τους προσεγγίσει με παράσημα κι άλλες σχετικές αποφάσεις που πήρε δεν έχουν “μαλακώσει” τον σκληρό πυρήνα των αποστράτων της ΝΔ που θέλουν εδώ και τώρα αλλαγές στην ηγεσία.
Ο Αβραμόπουλος παίζει τις καθυστερήσεις και “τραβάει” τις κρίσεις όλο και πιο πίσω αλλά ο Μάρτιος που γίνονται κανονικά οι κρίσεις δεν είναι πια μακρυά. Οι απόστρατοι είναι στα “κάγκελα” και όσο κι αν στο Πεντάγωνο λένε ότι δεν πρόκειται να δώσουν σημασία σε τέτοιες αντιδράσεις το “στρίμωγμα” που έχουν για κάθε χαμένο ψηφοφόρο …τσούζει πλέον. Ειδικά αν πάμε σε εκλογές σύντομα όπως συζητιέται.










http://armynews.gr/?p=14614

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com