Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Νέα δεδομένα στις κρίσεις Αρχηγών - "Αερομαχίες" στο ΓΕΑ μέσω ΓΕΕΘΑ ...



Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος όλα δείχνουν ότι έχει “κλειδώσει” την παραμονή, αλλά το “σήριαλ” των αλλαγών για τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων δεν σταματά σ΄ αυτόν. Πληροφορίες του Onalert αναφέρουν ότι υπάρχει προσπάθεια αναχαίτισης της προώθησης του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Χρήστου Βαίτση στην θέση του Α/ΓΕΑ . Επαρκείς εξηγήσεις δεν δίνονται και γι΄ αυτό όλοι “πιάνονται” από την προτίμηση του Α/ΓΕΕΘΑ αν είναι δυνατόν να μην αλλάξει ούτε ένας Αρχηγός!

Από την άλλη πλευρά συνεργάτες του Αβραμόπουλου δεν μπορούν να διαννοηθούν ότι με δύο θητείες στο ΥΠΕΘΑ δεν θα κάνουν ποτέ…κρίσεις Αρχηγών και δεν δέχονται τέτοιου είδους απόψεις και σενάρια.

Όπως καταλαβαίνετε η επιχειρησιακή αξιολόγηση θα είναι πάλι από τα πρώτα κριτήρια και των φετεινών κρίσεων!


























onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com