Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ: Οι Έλληνες μαθητές στους πιο δυστυχισμένους του κόσμου ...





 
Τα Ελληνόπουλα όχι μόνο δεν έχουν καλές επιδόσεις στα μαθήματα αλλά δεν έχουν καν διάθεση να πάνε στο σχολείο.
Τα στοιχεία της έκθεσης του ΟΟΣΑ μετά από έρευνα σε 65 χώρες είναι απογοητευτικά.
Με με κριτήριο τις επιδόσεις των μαθητών σε Μαθηματικά, Έκθεση και Επιστήμες αλλά και τη διάθεση τους η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.
Τα παιδιά κλήθηκαν επίσης να απαντήσουν στο ερώτημα «Αισθάνεσαι ευτυχισμένος στο σχολείο;» και φαίνεται πως η απάντηση των Ελληνόπουλων ήταν αρνητική.
schools 0
Τα Ελληνικά σχολεία έχουν τη τέταρτη χειρότερη θέση ανάμεσα στα σχολεία του διαγράμματος, μετά από το Κατάρ, την Αργεντινή και την Κύπρο.
Οι πιο ευτυχισμένοι και άριστοι μαθητές είναι από Κίνα, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Ελβετία, Βέλγιο και ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νορβηγία και η Πορτογαλία. Τις πιο χαμηλές θέσεις με τους δυστυχισμένους και μέτριους - κακούς καταλαμβάνουν οι Αργεντινή, Βουλγαρία, η Κύπρος, η Ρουμανία, η Σερβία, η Ελλάδα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και η Ιταλία.
Δείτε αναλυτικά το διάγραμμα του ΟΟΣΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com