Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Μιχελάκης: Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές μαζί ...


Υπέρ της διεξαγωγής ευρωεκλογών τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τάχθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης ενώ παράλληλα διέψευσε τα σενάρια περί πρόθεσης της κυβέρνησης για αλλαγή του εκλογικού νόμου, μετά την άρνηση του ΠΑΣΟΚ για ενιαίο ψηφοδέλτιο, ως προς τους υποψηφίους δημάρχους και συμβούλους.
"Η πρότασή μας να ψηφιστούν σύμβουλοι άσχετοι με τα κόμματα, δεν έγινε δεκτή από το ΠΑΣΟΚ-αυτό είναι σεβαστό"  δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών. Επίσης δεσμεύτηκε να δώσει αναλυτική γραπτή απάντηση στην ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την ταυτόχρονη διεξαγωγή των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.
 
Προηγήθηκε συζήτηση στην Επιτροπή Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης της Βουλής για τη σύσταση υποεπιτροπής που θα ασχοληθεί με τη νέα αρχιτεκτονική του Καλλικράτη κατά την οποία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com