Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οι ΗΠΑ "διατάζουν" την άμεση σύλληψη του Χ. Ξηρού ...





Εκ νέου, οι ΗΠΑ εκφράζουν τη «βαθύτατη ανησυχία» τους για τον Χριστόδουλο Ξηρό και για το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του με απειλές για πράξεις βίας.

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε ότι οι ΗΠΑ «ανησυχούν βαθύτατα που ο καταδικασμένος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, η οποία σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής πρεσβείας, παραμένει ασύλληπτος και τώρα φέρεται να απευθύνει νέες προτροπές για βία».

Ο ίδιος αξιωματούχος επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ συνεργάζονται με Έλληνες που ασχολούνται με την υπόθεση, προσθέτοντας:

«Συνεχίζουμε να προτρέπουμε την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να επιστρέψει στη φυλακή. Όπως υπογράμμισε την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, πριν τη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, οι ΗΠΑ και η Ελλάδα είναι εταίροι στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές στην αντιμετώπιση αυτών που χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους».











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com