Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η αποτυχημένη “καταδρομική” του Α/ΓΕΕΘΑ στον Αβραμόπουλο για τις κρίσεις ...





Πήγε να κάνει…καταδρομική επιχείρηση ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος στο γραφείο του Αβραμόπουλου τη περασμένη Παρασκευή. Στόχος να καταλάβει αν μένει ή φεύγει. Πήγε λοιπόν στο γραφείο του Αβραμόπουλου και άρχισε να του λέει διάφορα περί των σχεδίων που υπάρχουν για επαναφορά θητείας Αρχηγών κι άλλα σχετικά. Σου λέει ο Αρχηγός κάτι θα πει ο Αβραμόπουλος θα βγάλω συμπέρασμα.
Μόνο που ο Δημήτρης αυτή τη φορά το ΄χει πάρει πολύ ζεστά το θέμα των κρίσεων Αρχηγών και …δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Αρκετά ψυχρά για τον διπλωματικό Δημήτρη Αβραμόπουλο που όλοι…αγαπήσαμε του απάντησε ότι αυτά είναι θέματα του υπουργού και κανενός άλλου και θα τα χειριστεί προσωπικά.
Άτακτη υποχώρηση του Κωσταράκου, η καταδρομική απέτυχε ,νεότερα συντόμως.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com