Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Νέα δικαστική έρευνα σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη ...






Όπως έγινε γνωστό από τις δικαστικές αρχές, η υπόθεση αφορά τη διάθεση κονδυλίων για την κατασκευή έργων αποκατάστασης ζημιών σε περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης που επλήγησαν το 2009 από πλημμύρες και άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, από τις αρμόδιες νομαρχιακές υπηρεσίες έγινε παράτυπα κατάτμηση των έργων και ανατέθηκαν τμηματικά σε κατασκευαστές. Η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε στον οικονομικό επιθεωρητή για να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν αδικήματα.
Να σημειωθεί, ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης, και η υπόθεση με τα λεγόμενα «σαρανταπεντάρια». Αφορά καταγγελίες για κατάτμηση και απευθείας ανάθεση και άλλων κατασκευαστικών έργων στο νομό Θεσσαλονίκη και πάλι επί θητείας Παναγιώτη Ψωμιάδη.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com