Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ...




Εκτεταμένες έρευνες στη δικηγορική εταιρία των υιών Σιούφα, πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ, το οποίο έχει ήδη συλλέξει τιμολόγια και άλλα έγγραφα, που τη συνδέουν με την μεγάλη εισπρακτική πρώην δικαστικού επιμελητή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες 20 ημέρες το ΣΔΟΕ έχει κάνει εφόδους και στα γραφεία της δικηγορικής εταιρίας των αδελφών Σιούφα αλλά και της εισπρακτικής που έχει έδρα στην Ηλεία.
Παρότι ο ιδιοκτήτης της φέρεται να υποστήριξε με υπεύθυνη δήλωση πως δεν υφίσταται πλέον σχέση με την εταιρία των υιών του Δημήτρη Σιούφα, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν κατασχέσει έγγραφα και τιμολόγια που αναμένεται να ρίξουν φως στο πώς έπαιρνε τις δουλειές η εισπρακτική εταιρία αλλά και αν δρούσαν στα νόμιμα πλαίσια οι εκπρόσωποί της ή σαν «μπράβοι» όπως ανέφεραν σχετικές καταγγελίες.
Η έρευνα ξεκίνησε από αναφορές πολιτών για τις πρακτικές που εφάρμοζε η εισπρακτική εταιρία, αλλά ο εισαγγελέας φαίνεται πως έκρινε σκόπιμο να διαπιστώσει και τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε καταφέρει να «μονοπωλήσει» σχεδόν το 90% της αγοράς των ανείσπρακτων «κόκκινων δανείων».
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Δεκεμβρίου ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στο κτίριο όπου στεγάζονται τα δικηγορικά γραφεία και η εισπρακτική εταιρία των υιών του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, στον Ταύρο.












lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com