Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

BINTEO--"Προφητεία" για τον ερχομό του Μεσσία αναστατώνει το Ισραήλ & τον εβραϊκό κόσμο ...





Με το θάνατο του αμφιλεγόμενου πρώην πρωθυπουργού  του Ισραήλ Ariel Sharon να είναι πλέον ένα ανοικτό ενδεχόμενο, εξαιτίας της δραματικής επιδείνωσης της υγείας του τα διεθνή ΜΜΕ στρέφονται τώρα στις προφητείες ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους Ισραηλινούς ραβίνους, του Yitzhak Kaduri ο οποίος είχε προφητεύσει τον ερχομό του Μεσσία μετά το θάνατο του Sharon.
Ο Ισραηλινός ραβίνος έκανε την προφητεία αυτή το 2006 δύο μήνες πριν ο Sharon υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και αποσυρθεί από την πολιτική ζωή της χώρας ενόσω ήταν ακόμη πρωθυπουργός του Ισραήλ.
Έκτοτε ο Sharon βρίσκεται πρακτικά σε κώμα και σύμφωνα με την οικογένειά του μπορεί να αποφασίσουν από ώρα σε ώρα την διακοπή της τεχνικής υποστήριξης ύστερα μάλιστα και από μια αποτυχημένη επέμβαση που πραγματοποίησε στα νεφρά.
Ο Δρ. Zeev Rotstein διευθυντής στο ιατρικό κέντρο Sheba στο Τελ Αβίβ δήλωσε σήμερα πως η κατάσταση του Ariel Sharon είναι κρίσιμη και απειλείται η ζωή του όπως μετέδωσε πριν από λίγο το AP.  
Η κατάσταση του Sharon έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες ύστερα και επεισόδιο νεφρικής ανεπάρκειας που υπέστη. Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 2001 έως και το 2006 85 ετών σήμερα, κατά τη διάκρεια της θητείας του ξεκίνησε το σχέδιο αποδέσμευσης με την απομάκρυνση όλων των Εβραίων κατοίκων από τη Γάζα και την βόρεια Σαμάρια για να περιέλθει ολόκληρη την περιοχή στον έλεγχο της Hamas.
Ο Sharon υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο στις 4 Ιανουαρίου του 2006 και έκτοτε βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Τον Ιανουάριο του 2013 ειδικοί παρατήρησαν πως ο Sharon έδειξε ιδιαίτερη εγκεφαλική λειτουργία αντιδρώντας σε φωτογραφίες μελών της οικογενείας του 7 χρόνια μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο επικείμενος όμως θάνατος του Sharon, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, έχει γίνει το επίκεντρο όλων των μυστικιστικών κύκλων στο Ισραήλ, αλλά των ασχοιλούμενων με τις προφητείες διεθνώς εξαιτίας της προφητείας του Ισραηλινού ραβίνου.
Εξαιτίας της προφητείας του αυτής ο Carl Gallups ένας Αμερικανός πάστορας έγραψε το βιβλίο «Ο Ραβίνος που ανακάλυψε τον Μεσσία» (The Rabbi Who Found Messiah) ενώ το περιεχόμενο του βιβλίου πρόκειται να γίνει και κινηματογραφική ταινία.
Αυτό όμως που έχει προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον είναι πως το 2007 ο πλέον «διάσημος» ραβίνος στο Ισραήλ ο Kadur τότε 108 ετών, και λίγο πριν πεθάνει έγραψε το όνομα του Μεσσία που θα έρθει στον κόσμο μετά το θάνατο του Sharon: Ένα χρόνο μετά το θάνατο του ραβίνου το σημείωμα και αφού ελέγχθηκε η αυθεντικότητά του αναγνώστηκε και το όνομα αυτό ήταν Yehoshua ή Ιησούς(!) στα εβραϊκά.
Η γνωστοποίηση αυτή σόκαρε όλη τη θρησκευτική κοινότητα του Ισραήλ.
Λίγο αργότερα ξέσπασε η οργή: Το όνομα του Ιησού απομακρύνθηκε από το site που διατηρούσαν οι ακόλουθοι του ραβίνου, και τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν ποτέ ξανά το θέμα.
Μάλιστα η οικογένεια του Kaduri καθώς και κάποιοι άλλοι κοντά στο ραβίνο είπαν πως το σημείωμα αυτό είναι πλαστογραφία, ένα άσχημο αστείο.
Ο Ηuck Missler ιδρυτής της εκκλησιαστικού ινστιτούτου  Koinonia House λέει πως το βιβλίο του Gallups ουσιαστικά αναφέρει ένα συνταρακτικό γεγονός, την προφητεία του ραβίνου ενός από τους πιο ακραίους στην εβραϊκή πίστη που υπήρξε ποτέ στο Ισραήλ.
Όπως αναφέρει ο Gallups «πολλοί από εμάς που εξετάσαμε την προφητεία του Kaduri καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί στον κόσμο σύντομα μετά το θάνατο του Sharon. Το αίσθημα αυτό του σύντομου χρόνου ενισχύεται από αυτά που έλεγε ο Kaduri αρκετά χρόνια πριν το θάνατό του για την σύντομη έλευση του Χριστού».
Πάντως όπως αναφέρεται  Kaduri μίλησε για την έλευση του Μεσσία ότι αυτή απλά θα γίνει μετά το θάνατο του Sharon και αυτό το είπε δύο μήνες πριν πάθει το εγκεφαλικό ο τότε πρωθυπουργός του Ισραήλ, αλλά ο ραβίνος δεν είπε το πόσο σύντομα αυτή θα γίνει αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Μόνο και μόνο το γεγονός πάντως ότι ένας ορθόδοξος ραβίνος μίλησε για το Χριστό ως Μεσσία έχει δημιουργήσει πολλαπλές αναταράξεις στο θρησκευτικό κόσμο.








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com