Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

''Τρελλές οι απαιτήσεις της τρόικας, είναι τυφλοί, θα προκαλέσουν επανάσταση''...





Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος μιλώντας ανώνυμα στην Guardian χαρακτηρίζει ως τρελλές τις πολιτικές που απαιτεί η τρόικα από την κυβέρνηση.




Kάκιστη τροπή των διαπραγματεύσεων με την τρόικα περιγράφει μέσα σε ελάχιστες λέξεις η βρετανική εφημερίδα Guardian:''Είναι άσχημα. Μοιάζει να έχουμε γυρίσει πίσω στο 2010 ξανά''.

''Αν μας υποχρεώσουν να εφαρμόσουμε ακόμα και μισό μέτρο περισσότερο, τότε θα έχουμε επανάσταση στη χώρα. Είναι τυφλοί;''

"Η τρόικα πιέζει την Ελλάδα να υιοθετήσει τρελές πολιτικές"

Ανώτερος αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης αποκαλύπτει στην Guardian:
''Μας πιέζουν να υιοθετήσουμε πολιτικές που είναι τρελές''.

Ο ίδιος εκτιμάει επίσης πως η τρόικα με τις απαιτήσεις της ρισκάρει την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, μιλώντας ακόμα και για επανάσταση.
''Αν μας υποχρεώσουν να εφαρμόσουμε ακόμα και μισό μέτρο περισσότερο, τότε θα έχουμε επανάσταση στη χώρα. Είναι τυφλοί;''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com