Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

BINTEO--Η μυστική δημοσκόπηση που αποδόμησε τον Ε.Βενιζέλο και ο διάδοχός (;) του...



ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.

Με το κόμμα να καταρρέει σε όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις και στις οποίες αντίθετα με τις πληρωμένες "ειδικού σκοπού" που είναι προς "λαϊκή κατανάλωση" το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου κατακτά ποσοστό της τάξεως του 3-5% ο Ε.Βενιζέλος σε μία σπασμωδική κίνηση και ενώ από το πάλαι ποτέ προπύργιό του τον ΔΟΛ (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ) ήδη τον έχουν αποκαθηλώσει και ψάχνουν τον διάδοχό του, συγκαλεί αύριο Κοινοβουλευτική Ομάδα μήπως και πάει πίστωση χρόνου.


Η τελευταία μυστική δημοσκόπηση που έχει τεθεί υπ'όψιν και του Μεγάρου Μαξίμου, δείχνει το ΠΑΣΟΚ στο 4% σε ότι αφορά την πρόθση ψήφου με φθίσουσα δυναμική.
Γενικά η εγχώρια διαπλοκή και η τρόικα θεωρούν "καμμένο" τον Ε.Βενιζέλο και αναζητούν ένα νέο ηγέτη από το ΠΑΣΟΚ, μήπως και καταφέρει να ενώσει τα ΠΑΣΠΚ και ΔΗΜΑΡ και διασωθούν στις εκλογές με ένα αξιοπρεπές ποσοστό ττης τάξεως του 6-7% και τα δύο κόμματα και παίξουν κάποιο ρόλο μετεκλογικά, ειδικά στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και αναζητά κυβερνητικούς εταιρους.
Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι την Τετάρτη, οι βουλευτές του κόμματος θα κληθούν «να επιβεβαιώσουν όλοι αυτό που αποφασίσαμε όλοι, να συμμετέχουμε στην κυβέρνηση», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες ότι θα ζητηθεί «ψήφος εμπιστοσύνης» στον πρόεδρο του κόμματος.
Το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ, επιβαρύνθηκε περισσότερο από την πρόσκληση Τσίπρα προς τους κυβερνητικούς βουλευτές -και ειδικά προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα.
Παρά τα όσο έγραψε το ΒΗΜΑ την Κυριακή περί διαδόχων στα πρόσωπα του Σκανδαλίδη, του Χρυσοχοΐδη,  του Σαχινίδη κλπ. αυτός που προετοιμάζεται για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ο πρώην υφυπουργός ΠΕΚΑ, βουλευτής Αιτωλοακαρναν'ιας Θάνος Μωραΐτης.
Χθες προχώρησε σε δήλωση στήριξης του Ε.Βενιζέλου και αυτό έχει "ειδική σημασία":
Ιδού ολόκληρη η δήλωσή του:
"Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ανάγκη ούτε «υποδείξεων», ούτε «υψηλής προστασίας» από κανέναν.
Τα σενάρια αποστασίας δεν αφορούν (νυν και πρώην) βουλευτές οι οποίοι με τεράστιο πολιτικό κόστος αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για την χώρα από το 2009, κάθε μέρα με κάθε τρόπο.
Το έκαναν συνειδητά, άμεσα, πάντοτε και δεν χρειάστηκαν ούτε Ζάππεια, ούτε ταξίδια στο Τέξας.
Τα σενάρια αφορούν αποκλειστικά τους διακινητές τους: Όσους δεν έχουν καμία πρόταση για την χώρα αλλά και όσους βολεύονται στον μνημονιακό αυτόματο πιλότο".
Ας δούμε ποιος είναι γιατί θα μας απασχολήσει πολή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Και σε ένα άλλο βίντεο








defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com