Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Ρώσος ηγέτης προειδοποιεί, «Πάρτε όλα τα λεφτά έξω από τις δυτικές τράπεζες τώρα!" Από την Ελληνική κρίση και τις κατασχέσεις στις Τράπεζες της Κύπρου στην Παγκόσμια πτώχευση!


WorldTruthTV

           Το  Υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ)με  "επείγον δελτίο» που εστάλει στις πρεσβείες σε όλο τον κόσμο σήμερα ,συμβουλεύει τόσο τους Ρώσους πολίτες  όσο και τις επιχειρήσεις να αρχίσουν την εκποίηση  των περιουσιακών στοιχείων τους από τα Δυτικά τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα "αμέσως" .Το  Κρεμλίνο φοβάται ότι τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και  οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη κλοπή του ιδιωτικού πλούτου στη σύγχρονη ιστορία.
    

      Σύμφωνα με αυτό το "επείγον δελτίο," η προειδοποίηση αυτή γίνεται κατ 'εντολήν του πρωθυπουργού Μεντβέντεφ ο οποίος νωρίτερα σήμερα προειδοποίησε τις χώρες των Δυτικών  για τις δράσεις στα  τραπεζικά συστήματα εναντίον μελών της ΕΕ ,όπως η Κύπρος δηλώνοντας: 
          "Όλα τα πιθανά λάθη  θα μπορούσαν να έχουν γίνουν από αυτούς, γιατί το μέτρο που προτάθηκε είναι η δήμευση,  χωρίς προηγούμενο χαρακτήρα . Δεν μπορώ να το συγκρίνω με τίποτα, αλλά ... οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τις σοβιετικές αρχές ... όταν δεν σκέφτονται πολύ για την εξοικονόμηση του πληθυσμού τους. Αλλά ζούμε στον 21ο αιώνα, υπό οικονομικές συνθήκες της αγοράς. Ο καθένας  επιμένει ότι τα δικαιώματα ιδιοκτησίας θα πρέπει να τηρούνται. " 
            Οι δηλώσεις Μεντβέντεφ απηχούν αυτές του προέδρου Πούτιν, ο οποίος, επίσης, προειδοποίησε για πρωτοφανή ιδιωτική αρπαγή περιουσιακών στοιχείων της ΕΕ στην Κύπρο χαρακτηρίζοντάς την «άδικη, αντιεπαγγελματική και επικίνδυνη."                http://worldtruth.tv/russian-leader-warns-get-all-money-out-of-western-banks-now/
             Στις 17 Μάρτη δική μας έκθεση αναφέρεται ότι η " Ευρώπη είναι σε κατάσταση σοκ μετά bankster Raid, και προειδοποιήσαμε τις ΗΠΑ ότι είναι οι επόμενες " διαπιστώσαμε πως έχουν ρωσικούς φορείς € 23 - 31000000000 (30 $ - 40 $) σε διασυνοριακά δάνεια σε κυπριακές εταιρείες , δεμένα στη Μόσχα, και € 9 δισ. ($ 12 δισ.) καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες [σε σύγκριση με το € 127 δισεκατομμύρια (166 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια) που διατηρούνται υπό παρόμοιες συνθήκες από 60 από τις αμερικανικές εταιρείες η μεγαλύτερη σε offshore λογαριασμούς για να αποφύγουν την καταβολή Aμερικανικών φόρων] που βρίσκονται σε κίνδυνο να κατασχεθούν από την ΕΕ banksters. http://www.whatdoesitmean.com/index1667.htm
             Ανίκητοι από τη δυστυχία που έχουν καταφέρεται εναντίον ολόκληρης της ηπείρου, όμως, και παρά τις ρωσικές προειδοποιήσεις, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκληραίνουν τη στάση τους ενάντια στην Κύπρο σήμερα, ανακοινώνοντας ότι, αν η κυπριακή κυβέρνηση δεν επιτρέψει τις επιδρομές των ιδιωτικών τραπεζικών λογαριασμών μέχρι τη Δευτέρα,τότε  θα αναγκαστούν να καταστρέψουν τις τράπεζές τους, οι οποίες παραμένουν κλειστές για έβδομη συνεχόμενη ημέρα και δεν έχουν σημάδια να ανοίξουν σύντομα.             http://www.theglobeandmail.com/commentary/editorials/cyprus-shows-the-euro-zone-shouldnt-plunder-the-savers/article10015757/  
             Σε μια συντακτική συμφωνία με τη ρωσική οργή από τους  ηγέτες κατά της ΕΕ πάνω στην Κύπρο, από τον Καναδά η Globe and Mail-- υπηρεσία ειδήσεων --γράφει περαιτέρω: 
            "Το κοινοβούλιο της Κύπρου είχε δίκιο αυτή την εβδομάδα να απορρίψει μια πρόταση για να κατασχέσει τα χρήματα από μετρίου μεγέθους τραπεζικών καταθέσεων. Η ιδέα ήταν μια ad absurdum reductio της πολιτικής της ευρωζώνης για το δημόσιο χρέος ορισμένων χωρών-μελών της. 
Θα ήταν καλύτερα για την κυβέρνηση της Κύπρου στην οριστική προεπιλογή  για ορισμένες από τις υποχρεώσεις της και όχι να καταλάβει μέρος των αποταμιεύσεων από  τις παροιμιώδης χήρες και ορφανά, καθώς και τους συνταξιούχους και όσους πλησιάζουν στη συνταξιοδότηση - ενώ υποτίθεται ότι θα επιβάλλουν φόρο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε μια χώρα που έχει ασφάλιση των καταθέσεων ύψους μέχρι € 100.000, με σκοπό την προστασία των μικρών αποταμιευτών. 
           Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η Κύπρος - η οποία είναι πραγματικά το εθνοτικό ελληνικό τμήμα της Κύπρου, το τουρκικό τμήμα είναι ένα de facto προτεκτοράτο της Τουρκίας - είχε ένα δημοσιονομικό πλεόνασμα, αλλά η στενή σχέση της με την Ελλάδα οδήγησε σε ύφεση, όταν η Ελλάδα έπεσε σε μια σοβαρή ύφεση. Το χρέος της κυβέρνησης από μόνο του εξακολουθεί να είναι διαχειρίσιμο, αλλά οι κυπριακές τράπεζες έχουν γίνει επισφαλής λόγω των δανείων τους  στην Ελλάδα. "
          Στο πρόσωπο της μαζικής  λαϊκής  οργής, ωστόσο, οι κύπριοι  βουλευτές ψήφισαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κατά του σχεδίου της ΕΕ, που θέλει να κλέψει  τα χρήματά από τους καταθέτες, αφήνοντας έτσι την ευρωζώνη να παραπαίει, μια κατάσταση που , στην πραγματικότητα,  δημιουργήθηκε από τους  Ευρωπαίους τραπεζίτες που είχαν αναγκάσει τις  Κυπριακές τράπεζες να δανείζουν χρήματα στην υπό πτώχευση  Ελλάδα. 
           Ακόμα χειρότερα μπορεί να είναι στο κατάστημα για τους Αμερικανούς, οι οποίοι στις 31 Ιανουαρίου έχασαν μια απεριόριστη εγγύηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που χορηγήθηκε για πάνω από 1500 δισεκατομμύρια δολαρίων των τραπεζικών καταθέσεών τους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008 για να εξασφαλιστεί στους πελάτες ότι τα μετρητά τους ήταν ασφαλείς. 
           Σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου, όμως, η ξαφνική επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στο Ισραήλ αυτή την εβδομάδα, το πρώτο που έκανε από τότε που εξελέγη το 2008, ήταν να προειδοποιήσει προσωπικά το Ισραηλινό καθεστώς για το "σχέδιο" του, να αρχίσει την κατάσχεση τραπεζικών καταθέσεων των πολιτών του. 
          Ενδιαφέρον είναι να σημειωθεί είναι ότι το καθεστώς  Ομπάμα  έχει σαν  «master plan» να κλέψει τον πλούτο των πολιτών τους που δεν προστατεύεται πλέον, από τον παγκόσμιο γίγαντα παροχής διαχειριστικών συμβουλών, και οδηγώντας τον σύμβουλο του κόσμου σχετικά με την επιχειρηματική στρατηγική, η Boston Consulting Group (BCG), η οποία  το 2011 τον Σεπτέμβριο σε έκθεση με τίτλο παράπλευρες απώλειες αναφέρει : Επιστροφή στη Μεσοποταμία; Η απειλή της αναδιάρθρωσης του χρέους προειδοποίησε για το σχέδίο της κυβερνήσης των ΗΠΑ να  κατάσχει μέχρι και 30% όχι μόνο για τους λογαριασμούς των ανθρώπων στις  Αμερικανικές τράπεζες, αλλά και άλλων . http://www.zerohedge.com/news/muddle-through-has-failed-bcg-says-there-may-be-only-painful-ways-out-crisis
       Η αξιοσέβαστη Zero Hedge στο οικονομικό δελτίο στο σχολιασμό 'αυτήν την τρομερή έκθεση BCG δήλωσε:
         "Άρνηση. Η άρνηση είναι ασφαλής. Παρήγορο. Θρησκευτικά και αδυσώπητα καταχρηστικά από τους πολιτικούς που δεν θέλουν ούτε μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Μια λέξη συνώνυμη με την "σύγχυση ." Αχ ναι, ότι «μέσω σύγχυσης» που τόσα πολλά C-βαθμού από τους οικονομολόγους  και  ειδήμονες πιστεύουν ότι είναι η μακροχρόνια καθιερωμένη κατάσταση, για τις ΗΠΑ και τον κόσμο ,μόνο και μόνο επειδή εργάστηκε για την Ιαπωνία, τα τελευταία τρία έτη  ή, αλλιώς είπε, "μόνο και μόνο επειδή". 
          Λοιπόν, πολύ κακό. Καθώς τα ακόλουθα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε την έκθεση, η οποία δεν προέρχεται από κάποιο έμπορο αμφίβολης αξιοπιστίας,αλλά από συνέντευξη από το BBC, ούτε καν από ένα παθιασμένο στέλεχος αλλά από μία  καταδικασμένη ιταλική τράπεζα, αλλά από το σύμβουλο στο  εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Boston Consulting Group επιβεβαιώνει, ότι η "σύγχυση " είναι νεκρή. Και τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα. 
          Ποια γεγονότα; Τα γεγονότα τα οποία αναφέρουν ότι μεταξύ των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και του δημόσιου χρέους, ο ανεπτυγμένος κόσμος έχει 20000 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρέος, πέρα ​​και πάνω από το βιώσιμο όριο από τον ορισμό του "σταθερού" χρέους προς  το ΑΕΠ ,από 180%. 
          Τα γεγονότα σύμφωνα με τα οποία, όλες οι προσπάθειες για την εξάλειψη του περίσσειου  χρέους έχουν αποτύχει, και τώρα ακόμη και αμείλικτα η  επιδίωξη της Fed είναι να φουσκώνει το  δρόμο μας έξω αυτό το ανυπέρβλητο φορτίο του χρέους ,που έχει γίνει για το τίποτα. 
          Τα γεγονότα, τα οποία αναφέρουν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί το τεράστιο φορτίο του χρέους ,είναι μέσω μιας παγκόσμιας συντονισμένης αναδιάρθρωσης του χρέους (το οποίο , μεταξύ άλλων, θα σπρώξει όλες τις παγκόσμιες τράπεζες σε πτώχευση), οι οποίες, όταν όλα θα  έχουν ειπωθεί και γίνει, θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν από τους οικονομικούς κάτοχους περιουσιακών στοιχείων του κόσμου: η μεσαία και ανώτερη τάξη, η οποία, αν η BCS είναι σωστή, έχουν ~ 30% εφάπαξ φόρο επί όλων των περιουσιακών τους για να προσβλέπουμε στην μεγάλη επιστροφή που φθάνει τελικά και ο κόσμος να είναι  πίσω σε μια βιώσιμη πορεία. 
          Αλλά όχι πριν από το μεγαλύτερο επεισόδιο, του "μεταβατικού"  πόνου, τη δυστυχία και τον πόνο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Καλή τύχη, οι πολιτικοί και οι κάτοχοι των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, θα το χρειαστείτε, διότι μετά από άρνηση έρχεται ο θυμός, και  ο  καιρός επιτέλους έχει φτάσει. "               http://www.eutimes.net
          Για την απόδειξη ότι οι μάζες των Αμερικανών ή Ευρωπαίων,στο  μέσο όρο οι πολίτες θα αρχίσουν την προστασία τους από αυτή την αποκαλυπτική  έκβασή τους, παραμένει με ελάχιστα στοιχεία, όπως τα λεγόμενα "mainstream" μέσων ενημέρωσης που εξακολουθούν να καλύπτουν-μέχρι την ερχόμενη καταστροφή. Όμως, και η Ρωσία έχει πλέον προειδοποιήσει,  ότι η ώρα για την προστασία μας εξαντλείται γρήγορα, και οι μόνοι επιζώντες θα είναι εκείνοι που άκουσαν.    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ :eutimes.net--zerohedge.com--the globe and mail--what does it mean-world truth tv:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com