Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΕ ΜΠΕΙΛ...



Σύμφωνα με την Marca Ρεάλ και Μπέιλ τα έχουν βρει σε όλα με τον Άγγλο άσο να υπογράφει συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια.


Σύμφωνα λοιπόν με τα ισπανικά μέσα και συγκεκριμένα την Marca η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Γκάρεθ Μπέιλ.Αν η Ρεάλ καταφέρει να κλείσει τον Άγγλο μέσο θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα αρκετά μεγάλο ποσό.Μάλιστα ο Άγγλος άσος αν υπογράψει θα ''κλείσει'' στην Ρεάλ για έξι χρόνια με τις απολαβές του να αγγίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τα 10 εκατομμύρια ετησίως.
Πλέον από ότι φαίνεται όλα εξαρτώνται από την Τότεναμ καθώς θα πρέπει αυτή να δώσει το τελικό ''οκ'' για να μπορέσει να κλείσει η συμφωνία και η Ρεάλ να καταφέρει να ολοκληρώσει μια πολύ καλή μεταγραφή που θα την βοηθήσει πολύ στην νέα αγωνιστική σεζόν.


ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com