Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Θα ενημερώσουμε και άλλους πρέσβεις, πλην του Βρετανού, για το τι θα κάνουμε με τα πετρέλαιά μας;

Αναδημοσιεύουμε απο το Πρώτο Θέμα, ένα ακόμα στοιχείο που τεκμηριώνει το ότι οι Άγγλοι και η αριστοκρατία τους μας….αγαπά
Διαβάστε μνημείο »επικοινωνίας» με την  άρχουσα βρεττανική τάξη η οποία αφού δεν έχει ενδοιασμούς στην εξόντωση των ίδιων των βρεττανών δια του εποικισμού της Αγγλίας, πιστεύετε θα έχει για εμάς;
Να τονίσουμε ότι το φερέφωνο της Αγγλικής πολιτικής το ΒΒC, ασκεί πιέσεις προς τον εξισλαμισμό της Ελλάδος με πρόφαση την ανέγερση τεμένους για τους Πακιστανούς κλπ.


Οι έρευνες υδρογονανθράκων, το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων στον τομέα της ενέργειας και οι επενδυτικές ευκαιρίες με αφορμή τον αγωγό  ΤΑΡ στο επίκεντρο της συνάντησης

Οι εξελίξεις αναφορικά με τις έρευνες υδρογονανθράκων, το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων στον τομέα της ενέργειας και οι επενδυτικές ευκαιρίες που διανοίγονται με αφορμή τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, John Kittmer.
Ειδικότερα, ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε τον Βρετανό Πρέσβη για τις τελευταίες εξελίξεις της ολοκλήρωσης της τελικής φάσης για την Έρευνα και Εκμετάλλευση υδρογονανθράκων για τις περιοχές Ιωάννινα, Δ. Πατραϊκός και Κατάκολο, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης που είχε προκηρύξει το ΥΠΕΚΑ.
Στη συνάντηση τέθηκε ακόμα το θέμα των αποκρατικοποιήσεων με επίκεντρο την ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ.
Ο κ.Μανιάτης αποδέχθηκε πρόταση του Βρετανού Πρέσβη να συμμετέχουν στελέχη του ΥΠΕΚΑ σε ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει στο Λονδίνο το επόμενο διάστημα για θέματα για τις επενδυτικές ευκαιρίες που διανοίγονται κατά την διαδικασία υλοποίησης και κατασκευής του αγωγού TAP στην Ελλάδα.
Τέλος, συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας για την ΕΕ και έγινε ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, όπου κατατέθηκαν οι εμπειρίες των δύο πλευρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com