Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

''ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...



...Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...


''Yπόδικο'' χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια τοποθέτησης του κατά τη χορήγηση άδειας από τη Βουλή στον Γιώργο Παπανδρέου...
για απουσία του στο εξωτερικό.


Ενώ ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Καλαντζής ανακοίνωσε ότι το Σώμα εγκρίνει την άδεια απουσίας του κ. Παπανδρέου στο εξωτερικό, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε το λόγο και δήλωσε: «Εγώ προσωπικά θίγομαι και μόνο στην εκφώνηση αυτού του αιτήματος. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν συμφωνεί για έναν άνθρωπο που εμείς θεωρούμε υπόδικο να δίνουμε τέτοια άδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com