Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

H Zωή Κωνσταντοπούλου μαζί με την τραβεστί Πάολα και την Ελένη Λουκά στη γιορτή της Υπερηφάνειας...



Ηταν πραγματικά σχεδόν όλοι εκεί!

 Ο λόγος για το Athens Pride που έβγαλε στους αθηναϊκούς δρόμους χιλιάδες Αθηναίους. Από τους ελάχιστους πολιτικούς που βρέθηκαν εκεί ήταν.... η περισσότερο χαμογελαστή από ποτέ Ζωή Κωνσταντοπούλου που φωτογραφήθηκε μάλιστα με την τραβεστί, ακτιβίστρια, συγγγραφέα και φωτογράφο Πάολα.

Παραδίπλα – σε άλλο κλίμα βέβαια- ήταν η Ελενη Λουκά με μια εικόνα στο χέρι που προσπαθούσε να «ξορκίσει» το κακό. Ομως δεν αντιστάθηκε ούτε αυτή στην Πάολα και φωτογραφήθηκε μαζί της, όπως και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, μπροστά από ένα πανό που καταγγέλλει την ομοφοβία.

Πηγή: iefimerida/xespao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com