Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Επίσημο «OXI» στην παράταση του παγώματος των πλειστηριασμών!!!



Το πρώτο επίσημο κυβερνητικό «OXI» σε νέα παράταση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας δια στόματος Κωστή Χατζηδάκη ειπώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις διευκολύνσεις δανειοληπτών.


Πιο αναλυτικά, ο υπουργός απέρριψε την τροπολογία που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ και η οποία ζητούσε παράταση του «παγώματος» των πλειστηριασμών για δύο επιπλέον έτη (2014-2016), ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν προτιθέμεθα να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα τώρα».
«Θα το κάνουμε αργότερα, αλλά να είστε βέβαιοι ότι φυσικά θα ληφθούν υπόψη όλες οι απόψεις και πως η κυβέρνηση, όπως και πέρυσι, θα αντιμετωπίσει το ζήτημα με τη μέγιστη κοινωνική ευαισθησία» σημείωσε.
Επιπροσθέτως, ο κ. Χατζηδάκης υπενθύμισε ότι το πάγωμα των πλειστηριασμών για το 2013 αποτελεί πρωτοβουλία της παρούσας κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Δόθηκε παράταση στην άρση πλειστηριασμών έως τέλος 2013 και η παράταση ισχύει και θα ισχύει για 6-7 μήνες. Από εκεί και πέρα η πρακτική είναι να νομοθετούμε στο τέλος της χρονιάς, γιατί αυτό λέει και η κοινή λογική, για να δούμε τα δεδομένα της εποχής».troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com