Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


Το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε τις Σελλάδες και το Κομπότι. 

Η βουλευτής και το κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής που την συνόδευε, μαζί με μέλη της Τ.Ο. του δήμου Νικ. Σκουφά, που διοργάνωσε τις ανοιχτές συζητήσεις, συναντήθηκε με πολίτες της περιοχής και συζήτησε μαζί τους τοπικά προβλήματα (απαλλοτριώσεις, αγροτική παραγωγή, συνεταιρισμοί, κλοπές κ.ά.) αλλά και θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Η Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους πολίτες για τις παρεμβάσεις της προς κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και απάντησε σε σειρά ερωτημάτων των παρευρισκομένων για την πορεία των θεμάτων που τους απασχολούν.
Η αυξημένη και ενεργή συμμετοχή του κόσμου δείχνει την θετική ανταπόκριση που συναντά ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και η βουλευτής Άρτας στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσης και της πορείας του κόμματος και των στελεχών του προς τον λαό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com