Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Patriot και F 16 στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ιορδανία.....



Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αναπτύξουν πυραύλους Patriot και μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ιορδανία, χώρα που συνορεύει με τη Συρία, για στρατιωτικές ασκήσεις, ανέφεραν σήμερα Αμερικανοί αξιωματούχοι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ορισμένα από τα οπλικά συστήματα μπορεί στη συνέχεια να παραμείνουν στη χώρα.

"Για να ενισχύσουμε την αμυντική ικανότητα της Ιορδανίας, ορισμένα από τα συστήματα αυτά θα μπορούσαν να παραμείνουν στις θέσεις όπου θα αναπτυχθούν και μετά την άσκηση, κατόπιν αιτήματος της ιορδανικής κυβέρνησης", ανέφερε ο αντισυνταγματάρχης Τ.Τζ. Τέιλορ σε ανακοίνωσή του.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επισκεφθεί το Αμάν ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο Ιορδανός ομόλογός του Νάσερ Τζάουντεχ. onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com