Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Πάνος Σκουρλέτης: “ Στόχος της κυβέρνησης είναι η απαγόρευση των διαδηλώσεων“



«Μέγιστη υποκρισία» χαρακτήρισε τον ισχυρισμό εκ μέρους της κυβέρνησης πώς “ η αιτία των δεκάδων λουκέτων στο κέντρο της πόλης οφείλεται στις πορείες και στις συγκεντρώσεις” σε... άρθρο του στην εφημερίδα “ Έθνος” ο Πανος Σκουρλέτης.

Όπως υπογράμμιζε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, “στο Μαρούσι, το Περιστέρι , στον Κορυδαλλό και στον Βύρωνα γίνονται καθημερινά πορείες που πλήττουν την εμπορική κίνηση ; Δεν είναι η ραγδαία μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών που κλείνει τις επιχειρήσεις και οδηγεί στον μαρασμό της αγοράς; Δεν είναι ο ΦΠΑ του 23% που υπονομεύει τον τουρισμό, τα χαράτσια, το ακριβό ρεύμα και τα δυσεύρετα ακριβά δάνεια που πετούν εκτός αγοράς ακόμη και υγιείς επιχειρήσεις ;”. ο Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε από την κυβέρνηση να ψάξει τις αιτίες της εικόνας εγκατάλειψης του κέντρου της Αθήνας στην έλλειψη υποδομών και την “ ακραία αντικοινωνική πολιτική λιτότητας είναι που διαλύει, πέραν των άλλων, την πόλη και το κέντρο της”. Παράλληλα υποστήριξε πώς “δεν μπορεί να υπάρξει μνημόνιο, αν δεν συνοδεύεται από τις απαραίτητες δόσεις κυβερνητικού αυταρχισμού. Η πλαστή εικόνα συναίνεσης και ευφορίας που προσπαθεί εντέχνως να καλλιεργήσει η κυβέρνηση δεν επιτρέπεται να τεθεί σε αμφισβήτηση από κανέναν” και κατέληξε τονίζοντας πώς στόχος της κυβέρνησης πίσω από το “ενδιαφέρον για τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις” είναι ο “ περιορισμός τώρα -και αύριο η απαγόρευση- των διαδηλώσεων αν ένα σχέδιο εξυπηρετεί αυτό είναι της αποστείρωσης της πόλης από το μικρόβιο της αντίστασης και της κοινωνικής διαμαρτυρίας”.


ipop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com