Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η φαρσοκωμωδία με το Αντιρατσιστικό και η γύμνια του πολιτικού προσωπικού.....



Μία αυτονόητη υποχρέωση της χώρας μας απέναντι στη διεθνή νομιμότητα και την ευρωπαϊκή ένωση εξελίχτηκε σε άγρια φαρσοκωμωδία αποκαλύπτοντας την απόλυτη γύμνια και κατάπτωση του πολιτικού προσωπικού.


Πρόκειται για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο το σύνολο των πολιτικών κομμάτων χρησιμοποίησε ως όχημα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τις αντίπαλες παρατάξεις.
Το δίδυμο Μπαλτάκος – Αθανασίου που χειρίστηκε το επίμαχο ζήτημα απ’ την πλευρά της Κυβέρνησης αγνόησε την ουσία του νομοσχεδίου και επιδόθηκε σε παιχνίδια τακτικής.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απ’ τη μεριά του χρησιμοποίησε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προκειμένου να κρύψει τα διαλυτικά συμπτώματα του κόμματός του.
Ακόμα χειρότερο ο Φώτης Κουβέλης το μετέτρεψε σε μια διαρκή απειλή αποχώρησης από το κυβερνητικό συνασπισμό παίζοντας στην ουσία το παιχνίδι κάποιων διαπλεκόμενωνπου εκβιάζουν ανοιχτά το σύστημα.
Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προκειμένου να ασκήσει πολιτική πίεση στη ΔΗΜΑΡ.
Μέσα στο γενικό μπάχαλο και το ξεκατίνιασμα στα τηλεοπτικά παράθυρα τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου αποδείχτηκαν παντελώς ανίκανα να διαχειριστούν μια υποχρέωση της χώρας, το πολιτικό προσωπικό έδειξε τη γύμνια του και η Χρυσή Αυγή βγήκε επικοινωνιακά κερδισμένη θέτοντας μάλιστα για αντιπερισπασμό το ζήτημα της κατάργησης της χρηματοδότησης των κομμάτων απ’ τον κρατικό κορβανά.
Βέβαια η κυβέρνηση μετά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε από ΗΠΑ και Ισραήλ αναγκάστηκε σε αναδίπλωση και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα περιέχει όλες τις αυστηρές διατάξειςβάζοντας οριστικό τέλος στη φασιστική ασυδοσία.likavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com