Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

«Business as usual» το μήνυμα των Τούρκων στο ΓΕΕΘΑ!!!


«Μην μπερδεύεστε και μην τρέφετε αυταπάτες, εμείς δεν επηρεαζόμαστε και όλα συνεχίζουν όπως τα ξέρατε», είναι ενδεχομένως το μήνυμα των Τούρκων στρατηγών στο ελληνικό ΓΕΕΘΑ, εκτός κι αν ισχύει κάτι εναλλακτικό, τα γνωστά «κόλπα» κεμαλιστών στρατηγών με στόχο την ανατροπή του Ερντογάν μέσω της πρόκλησης κρίσης με την Ελλάδα.



Και το λέμε αυτό διότι μπορεί η διείσδυση των ισλαμιστών στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων να έχει προχωρήσει πολύ, αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι τις ελέγχουν απόλυτα. Οι δυο προφανείς στόχοι εάν επιχειρηθεί να δικαιολογηθούν όσα γίνονται στην Τουρκία, είναι αφενός οι συνήθως ύποπτοι Έλληνες, αλλά πλέον έχουν προστεθεί και οι συριακές μυστικές υπηρεσίες…
Ας δούμε την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ κι ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για τη σκοπιμότητα που υπηρετεί η τουρκική προκλητική ενέργεια στη συγκεκριμένη συγκυρία:
«Τα τουρκικά πολεμικά πλοία, ΤΠΚ «ZIPKIN» και Φ/Γ «YILDIRIM», προερχόμενα από Νότιο-Ανατολικό Αιγαίο, εισήλθαν την 1η Ιουνίου (09:40 και 13:15 αντίστοιχα) σε Εθνικά Χωρικά Ύδατα Ανατολικά της Ν. Αμοργού.
»Στη συνέχεια κινήθηκαν μεταξύ Μυκόνου και Νάξου, Νότια Σύρου, με Βόρειο-Δυτική πορεία μεταξύ Κέας και Γυάρου και εξήλθαν στις 21:20 από τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα).
»Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν το εν λόγω πολεμικά πλοία καθ’ όλη την διάρκεια του πλου τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com