Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Εθνικός Συντονιστής για την καταπολέμηση της διαφθοράς ο Ι. Τέντες.


Με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο Ιωάννης-Σπυρίδων Τέντες διορίζεται τη θέση του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Η θητεία του Εθνικού Συντονιστή είναι πενταετής και δόθηκε ήδη εντολή η απόφαση αυτή να.... δημοσιευθεί στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς είναι ανάγκη να διαμορφωθεί Εθνική Στρατηγική για την καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα του δημοσίου τομέα, παρακολούθησης και αξιολόγησης της εφαρμογής της στρατηγικής αυτής καθώς και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων από πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και ευρύτερης αποδοχής.

Επίσης η αμοιβή του Εθνικού Συντονιστή για την καταπολέμηση της διαφθοράς ανέρχεται στο ύψος των αποδοχών Γενικού Γραμματέα Υπουργείου μηνιαίως.


nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com