Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Ο Περισσός πάει Καναδά και Νέα Υόρκη...


Στους Έλληνες ομογενείς του Καναδά και των ΗΠΑ θα απευθυνθεί το ΚΚΕ...

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση, κλιμάκιο του Περισσού, με επικεφαλής το ...
μέλος του Πολιτικού Γραφείου, Γιώργο Μαρίνο και το μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Κώστα Παπαδάκη, θα περιοδεύσει σε πόλεις του Καναδά και των ΗΠΑ στο πλαίσιο ενημέρωσης των Ελλήνων μεταναστών που ζουν εκεί. Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Μόντρεαλ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη και θα πάρει μέρος σε πολιτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις ομογενών, υπό τη «σκέπη», φυσικά, των κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ (Λέσχες Φίλων ΚΚΕ τις λένε έξω).

Αναλυτικά, οι τρεις κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ που διοργανώνονται με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιώργο Μαρίνο είναι οι εξής:

·Μόντρεαλ

Σάββατο 1η Ιουνίου: 6:30 μ.μ., Πολιτική εκδήλωση στον Εργατικό Σύλλογο Μόντρεαλ, στη διεύθυνση 5359 du Parc Montréal Qc. H2V 4G9

·Τορόντο

Κυριακή 2 Ιουνίου: 6 μ.μ., Ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα της Παμμακεδονικής, διεύθυνση 406 Danforth Av. Toronto.

·Νέα Υόρκη

Πέμπτη 6 Ιουνίου: 7 μ.μ., Πολιτική εκδήλωση στην «αίθουσα του Ζήνωνα» 34-10 31 ave στην Αστόρια.

Οι εκπρόσωποι του Περισσού θα έχουν και συνάντηση με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Καναδά, ενώ θα επισκεφθούν χώρους δουλειάς όπου εργάζονται Έλληνες μετανάστες.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr