Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πανελλήνιες 2013: Διαβάστε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας...


Πέφτει σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων, οι οποίοι διαγωνίζονται στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Το newpost.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς μεταδίδει όλα τα θέματα και τις λύσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

Για τους μαθητές, πάντως, που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15 Ιουνίου, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις  28 Ιουνίου.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου αρχίζουν, εν τω μεταξύ, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων για όσους έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

Σημειώνεται ότι όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι΄αυτό το λόγο απουσιάσουν, δικαιολογημένα, από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου.
newspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com