Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μείζον πολιτειακό θέμα εγείρει ο Ρουπακιώτης!!!



Τον ρόλο του Ρουπακιώτη θα έπρεπε να παίξει ο Σαμαράς! Αν ο πρωθυπουργός δεχθεί την κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, όπως συμφώνησαν σήμερα Βενιζέλος και Κουβέλης σε τηλεφωνική τους επικοινωνία και τη δεχθεί ο Ρουπακιώτης, τότε θα
μιλάμε για μείζον πολιτειακό ζήτημα.

Σε αυτή την περίπτωση θα καταστρατηγηθεί το άρθρο.......

 82 παρ. 2 του Συντάγματος!

Ολα αυτά την ώρα που ο Σαμαράς έχει πει όχι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με το Μαξίμου να λέει ότι το υφιστάμενο πλαίσιο είναι επαρκές. Αν τελικά περάσει η κίνηση ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ και τη δεχθεί ο Ρουπακιώτης, ή θα πρέπει να παραιτηθεί ο Ρουπακιώτης ή ο Σαμαράς θα πρέπει να τον αποπέμψει από τη θέση του για να μη καταλύσει το πολίτευμα.
triklopodiaΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com