Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ανάχωμα στην Χ.Α οι Χριστιανοδημοκράτες.....


Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο συναντήθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙ.Κ.Ε.) κ. Νίκος Νικολόπουλος.
Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αμέσως μετά το 7ημερο ταξίδι του στην Αμερική, δέχτηκε τον κ. Νίκο Νικολόπουλο επισήμως στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.


Ο κ. Ιερώνυμος αφού άκουσε τον Χριστιανοδημοκράτη «γαλάζειο» Γ. Γ. του «ΧΡΙ.Κ.Ε.» στη συνέχεια του ευχήθηκε, έδωσε την ευλογία του και στην αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής που τον συνόδευε και τον ευχαρίστησε αφού μόλις σήμερα κοινοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή, πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί από τον κ. Νικολόπουλο όταν ήταν υφυπουργός Εργασίας, βάσει του οποίου εγκρίνονται θέσεις εργασίας, προκειμένου να καταστεί δυνατή η λειτουργία μεγάλου φιλανθρωπικού ιδρύματος της Αποστολικής Διακονίας για την ανακούφιση οικονομικά αδύναμων και απόρων πολιτών.
«Να λοιπόν που κανένας κόπος δεν πάει χαμένος...» σχολίασε ο κ. Νικολόπουλος, που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την συγκεκριμένη εξέλιξη, προσθέτοντας πως και στο μέλλον, ο ίδιος αλλά και συνολικά το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα βρίσκονται στο πλευρό της Ελλαδικής Εκκλησίας και των Μητροπόλεών της, με δύο βασικούς στόχους:
-Ο πρώτος θα είναι η μέγιστη δυνατή εξωστρέφεια της Εκκλησίας και η προσπάθεια αυτόνομης άντλησης πόρων από την Ε.Ε. που θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, κατά τον τρόπο που και η Καθολική Εκκλησία έχει επιτύχει.
-Και ο δεύτερος είναι, η διαρκής προσπάθεια ενίσχυσης του κοινωνικού έργου της Εκκλησίας, η οποία είναι ο φορέας με την μεγαλύτερη και την καλύτερη δομική οργάνωση στην χώρα για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Αυτό που ξεχωριστά όμως σχολιάσθηκε ήταν η «προφητεία» του Μακαριότατου ότι θα αποδειχθεί το καλύτερο ανάχωμα προς τα άκρα το νέο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος.
Κάτι περισσότερο θα ξέρει ο πρώτος της Συνόδου των Ιεραρχών ορισμένων Αγίων και λοιπών ρασοφόρων για τη ροπή ψηφοφόρων προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τούτο «πονηρά» σκεπτόμενος ευλόγησε Αρχιερατικά το «δικό τους άνθρωπο», τον άνθρωπο της Εκκλησίας...

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com