Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ "MACEDONIA"!!!!!


Απίστευτη πρόκληση για όλους τους Έλληνες θεωρείται η αναφορά σε επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής που κόστισε ένα "κάρο" λεφτά ....


(κάποιοι μιλούν και για σκανδαλώδεςποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ) για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό η αναφορά στο κράτος των Σκοπίων με το όνομα Macedonia!
Είναι τρομερό και μόνο να το σκέφτεται κανείς ότι ένα τέτοιας προβολής και αξιοποίησης site που ο Περιφερειάρχης Αττικής διαφήμιζε ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομίας της χώρας έχει τέτοιες εξόφθαλμες αναφορές στο γειτονικό κρατίδιο.
macedonia2
Προφανώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τσεκάρει την ιστοσελίδα, προφανώς η εταιρεία που ανέλαβε την δημιουργία της δεν έχει καμία επαφή με την Ελλάδα και την ελληνική πραγματικότητα.
Τα ερωτήματα είναι πολλά και η ευθύνη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Σγουρού είναι τουλάχιστον τεράστια, το ίδιο και του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η άμεση αντικατάσταση των επίμαχων αναφορών και η δημόσια συγγνώμη είναι το λιγότερο γι αυτό το "λάθος".
piliouras.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com