Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Άθλιες συκοφαντίες κατά Καραμανλή.



Μετά τους απολογητές του φασισμού, περιθωριακοί υμνητές της Μέρκελ επιτίθενται με ψεύδη στον Κώστα Καραμανλή με χορηγό την... Siemens!

Θα ήταν αντικείμενα σατιρικής εκπομπής, εάν δεν αναπαράγοντο σε "σοβαρά" μέσα, μεγάλης κυκλοφορίας. Ο λόγος, για τις πρόσφατες επιθέσεις στον πρώην πρωθυπουργό που περιέργως σπεύδουν να τις υιοθετήσουν και να τις αναπαράγουν ελληνόφωνα ΜΜΕ παρά το γεγονός ότι τόσο οι πηγές όσο και τα γεγονότα άπτονται ...επιστημονικής φαντασίας!
Λίγες ημέρες μετά την επίθεση Βελγικής περιθωριακής εφημερίδας που υμνούσε την επταετία και ανακάλυπτε ούφο φτιαγμένα σε μυστικές σπηλιές του τρίτου Ράιχ, σειρά πήρε μία δημοσιογράφος ονόματι Florence Autret. Η γαλλίδα δημοσιογράφος, σε ένα βιβλίο - αγιογραφία του "Γερμανικού μοντέλου", προσπαθεί να χρεώσει στον Κώστα Καραμανλή την... υπαγωγή της Ελλάδας στο μνημόνιο! Σε αυτή την προσπάθεια, αφού τα πραγματικά γεγονότα δεν βοηθούν την αγιοποίηση της Μέρκελ, η Γαλλίδα δημοσιογράφος "ανακαλύπτει" συναντήσεις του Κώστα Καραμανλή με τον... Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ στην Αθήνα, προκειμένου να "νουθετήσει" τον τότε πρωθυπουργό. Πέραν του κωμικού του θέματος, το πως δηλαδή ήταν δυνατόν να γνωρίζει ο κύριος Γιούνκερ την "μαύρη τρύπα" αλλά η Μέρκελ να πέφτει από τα σύννεφα μόλις την μαθαίνει από τον Γιώργο Παπανδρέου, εδώ υπάρχει ένα απίστευτο ψέμα που θα έπρεπε να είχε προβληματίσει τους "δημοσιογράφους" που το αναπαράγουν.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν συναντήσεις μεταξύ Γιουνκέρ και Καραμανλή που τις γνωρίζει μόνο η κυρία Autret; Αφού είναι γνωστό ότι τέτοιες συναντήσεις ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν και -δυστυχώς για την δημοσιογράφο- ο κύριος Γιουνκέρ είναι εν ζωή, οπότε θα μπορούσε απλώς να τον ρωτήσει. Όπως επίσης, οι Έλληνες δημοσιογράφοι που αναπαράγουν αυτά τα απίστευτα ψεύδη, θα μπορούσαν απλώς να κάνουν μία έρευνα για να διαπιστώσουν από μόνοι τους την πραγματικότητα. Ασχέτως με το ότι έπρεπε να διαθέτουν την στοιχειώδη λογική όσοι έχουν την ευθύνη ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, να συμπεράνουν ότι δεν είναι δυνατόν ο κύριος Γιούνκερ να είχε "μυστικά" από την κυρία Μέρκελ, ειδικά σε αυτό το θέμα. Ειδ' άλλως ο κύριος Γιουνκέρ θα έπρεπε να χαρακτηρισθεί συνυπεύθυνος, αφού "γνώριζε" αλλάανέχθηκε τον κύριο Παπανδρέου να διατυμπανίζει πως "λεφτά υπάρχουν" και τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του να σκορπίζει τα δισεκατομμύρια σαν στραγάλια, χωρίς να υπάρξει ουδεμία αντίδραση από τον κύριο Γιουνκέρ!
Για όλα βεβαίως υπάρχει μία εξήγηση. Η κυρία Florence Autret είναι γενική γραμματέας της λέσχης Οικονομικής Συνεργασίας Γαλλίας - Γερμανίας (CEFA). Λέσχης που παραπέμπει σε πολιτική τύπου Πεταίν, που παρέδωσε αμαχητί την Γαλλία στον Χίτλερ. Όπως είναι επόμενο, στους Γερμανικούς κολοσσούς που φιγουράρουν ως χορηγοί της εν λόγω "Λέσχης", περίοπτη θέση έχει η Siemens! Ταιριαστό δίδυμο με την Βέλγικη εφημερίδα που μετά τα μυστικά Ούφο των Ναζί, "ανακάλυψαν" τον "σκοτεινό" ρόλο Καραμανλή. Οι Γερμανοί βλέπετε δεν ξεχνούν. Ούτε τους φίλους, ούτε τους εχθρούς τους.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com